اطلاع رسانی > اخبار >

با دبیران علمی کنفرانس بازی‌های رایانه‌ای بیشتر آشنا شوید.

کنفرانس «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» روی سه محور علوم انسانی، فنی و هنر متمرکز شده است و به‌همین لحاظ از اولین سال برگزاری، سه دبیر علمی مجزا برای هر شاخه داشته است.

ادامه مطلب1396/08/23

دعوت از شرکت‌های فعال در حوزه‌های شبیه‌سازی و واقعیت مجازی/افزوده/ترکیبی برای شرکت در نمایشگاه جنبی کنفرانس

کمیته‌ی برگزاری کنفرانس از شرکت‌های فعال داخل و خارج کشور جهت شرکت در نمایشگاه جانبی سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین‌المللی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» جهت ارائه‌ی محصولات خود در حوزه‌های شبیه‌سازی و واقعیت مجازی/افزوده/ترکیبی دعوت به‌عمل می‌آورد.

ادامه مطلب1396/08/15

نکاتی جهت ارسال مقالات به دبیرخانه کنفرانس بازی های رایانه ای

ضمن تشکر از دوستانی که تاکنون مقالات خود را به دبیرخانه کنفرانس "بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها" ارسال نموده‌اند، خواهشمند است قبل از ارسال مقالات نکات زیر را مدنظر قرار دهید

ادامه مطلب1396/08/09

کپی برداری از کنفرانس بازی های رایانه ای دانشگاه اصفهان از منظر علمی اعتبار ندارد

همایش‌هایی که با کپی‌برداری از کنفرانس دانشگاه اصفهان که به‌عنوان اولین واقعه پژوهشی کشور در حوزه‌ بازی‌های رایانه‌ای اعتبار خاص خود را دارد، توسط مؤسسه های متفرقه در حوزه بازی‌های رایانه‌ای برگزار می شود، ارتباطی با رویداد پژوهشی سالانه‌ دانشگاه اصفهان ندارد و از منظر آکادمیک فاقد اعتبار است.

ادامه مطلب1396/04/30

صفحه اولصفحه قبل12 صفحه بعدصفحه آخر