1396/05/20
بازی، مسکن دردها

بازی مسکن دردها:محققان دانشگاه ناتینگهام ترنت معتقدند بازی های کامپیوتری به کودکانی که تحت درمان هستند کمک می کند که درد ناشی از روند بیماری و درمان را بهتر تحمل کنند در واقع یک عامل پرت کننده ی حواس می باشد.مثل کودکان سرطانی.حتی گروهی از بازی ها می توانند به درمان شرایط خاص فیزیکی بیایند،‌ به عنوان مثال درمان های معمول در یک کودک هشت ساله بیمار که لب خود را می کند و آن را زخم کرده بود نتوانسته بود کاری از پیش ببرد تا اینکه با بازی های کامپیوتری توانستند دست های اورا مشغول نگه دارند تا کاری به لبش نداشته باشد.بعد از ۲هفته محل زخم لب بهبود یافت.

مبارزه با اوتیسم:محققان دانشگاه ویکتوریا اعلام کرده اند که برای مقابله با بیماری اوتیسم و افزایش مهارت های شناختی در آنان می توان از بازی های کامپیوتری استفاده کرد.این کودکان معمولا به طور خاص در شناخت چهره و هویت افراد دچار مشکل هستند.

درمان بی اختیاری ادرار: محققان مرکز سلامت کانکتیکوت آمریکا توانسته اند از بازی های کامپیوتری بدون استفاده از دارو به عنوان درمان کمکی برای آموزش کنترل ادرار در بیماران ۴ تا ۱۸ ساله که دچار اختلال عضلات کف لگن هستند استفاده کنند

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !